Powered byInfoNET

Uključivanje za pojedince

 1. Svaki ponedjeljak, odnosno barem jedan dan u tjednu, svi obroci su vegetarijanski s ciljem prelaska na veganske obroke.
 2. Svaki ponedjeljak, odnosno barem jedan dan u tjednu, svi obroci su veganski.
 3. Promocija Zelenog ponedjeljka i biljne prehrane u svojoj obitelji, među prijateljima, u školi ili na radnom mjestu, odnosno općenito kada se za to ukaže prilika.
 4. Davanje potpore kampanji Zeleni ponedjeljak potpisivanjem Prisege.
 5. Postavljanje plakata o Zelenom ponedjeljku i biljnoj prehrani u prostorijama škole ili na radnom mjestu ili pak nekom drugom mjestu gdje mogu biti vidljivi drugima.
 6. Organiziranje prikupljanje potpisa na radnom mjestu, školi ili fakultetu za uvođenje vege obroka u javne ustanove.
 7. Upisivanje na mailing listu Zelenog ponedjeljka i pozivanje suradnika, kolega, rodbine i prijatelja da se i sami pretplate za besplatno dobivanje recepata i vijesti preko newslettera Zelenog ponedjeljka jednom tjedno.
 8. Lajkanje i šeranje informacija o Zelenom ponedjeljku i biljnoj prehrani na društvenim mrežama te na vege filmove i tekstove po forumima, blogovima i slično.
 9. Kupnja ili pripremanje veganskog kolača ili nekog jela i darovanje ga dragoj osobi ili kolegi nekom prigodom ili spontano.
 10. Posuđivanje ili darivanje vege knjige ili filma prijatelju ili poznaniku zainteresiranom za Zeleni ponedjeljak.
 11. Dijeljenje letaka o Zelenom ponedjeljku i biljnoj prehrani.
 12. Prikazivanje filma kampanje Zeleni ponedjeljak i sličnih video materijala prijateljima ili u školi, na fakultetu ili radnom mjestu.
 13. Pripremanje degustacije veganskih jela za prijatelje ili u školi, na fakultetu ili radnom mjestu.
 14. Organiziranje veganskog roštilja, domjenka, partyja, ručka ili večere.

 

prisega